Факултет "Приложна информатика и статистика"

Бакалаврите и магистрите от специалност „Статистика и иконометрия“ получиха дипломите си

четвъртък, 05 декември 2019 16:39

Бакалаврите и магистрите от специалност „Статистика и иконометрия“ получиха своите дипломи на церемония в зала „Тържествена“.

„Мисля, че ви научихме на най-важното - как се анализират данни и как се вземат бизнес решения. Това дава гаранция, че където и да отидете, ще бъдете успешни. Имайте самочувствието, че с каквото и да се захванете, ще се справите. Не забравяйте, че обучението не свършва с университета, каза проф. д-р Валентин Гоев, заместник-ректор по научноизследователската дейност и ръководител на катедрата „Статистика и иконометрия“ при откриването на церемонията.

Проф. д-р Валентин Гоев

Считаме, че сме допринесли много за вашето професионално израстване. Ще се радваме, ако на следващи етапи от вашето обучение можем да ви бъдем полезни. Не прекратявайте контактите си с преподавателите, изтъкна проф. д-р Веселка Павлова.

Проф. д-р Веселка Павлова

Научният секретар на катедрата и главен секретар по науката доц. д-р Венелин Бошнаков също поздрави абсолвентите. „Трябва да се научите да правите това, което другите не могат“, посъветва ги той.

Доц. д-р Венелин Бошнаков

„Само знанието може да ви даде самочувствие. Критичното мислене дава възможност да направите следващите крачки“, заяви доц. д-р Екатерина Тошева, преподавател в катедрата и директор на Университетски център за мобилност на студенти и преподаватели.

Доц. д-р Екатерина Тошева

Церемонията продължи с връчване на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от специалност „Статистика и иконометрия“ получиха дипл ...