Финансово-счетоводен факултет

Деканът на Финансово-счетоводен факултет бе поканена и взе участие в организирана от ВУЗФ кръгла маса на тема “Нова икономическа криза в България – кога и защо?”

вторник, 26 февруари 2019 15:16

По покана на ректора на Висшето училище по застраховане и финанси и член на Фискалния съвет, доц. д-р Григорий Вазов,  деканът на Финансово-счетоводния факултет на УНСС - проф. д-р Снежана Башева  взе участие в кръгла маса на тема "Нова икономическа криза в България - кога и защо?", която се проведе на 26 февруари т.г.

Форумът бе открит от Марияна Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика и Лъчезар Борисов, заместник-министър на икономиката. Основен доклад  изнесе доц. д-р Даниела Бобева, ВУЗФ. Панелисти в дискусията бяха  Апостол Апостолов, президент на ВУЗФ, председател на Надзорния съвет на Тексим банк, Любомир Дацов, член на Фискалния съвет на Р България, преподавателят във ВУЗФ проф. д-р Григор Димитров, икономистите Красен Станчев, Владимир Каролев, доц. д-р Петър Чобанов от УНСС и докторант Джеймс Йоловски,  както и други експерти. 

Галерия снимки от Деканът на Финансово-счетоводен факултет бе поканена и взе участие в организиран ...