Финансово-счетоводен факултет

Деканът на Финансово-счетоводния факултет на УНСС проф.Снежана Башева участва на тържествената церемония по награждаването на победителите в конкурса "Млад икономист-2017 г." на Съюза на икономистите в България.

понеделник, 12 юни 2017 11:09

На 10.06.2017 г. Деканът на Финансово-счетоводния факултет на УНСС проф.Снежана Башева участва на тържествената церемония по  награждаването на победителите в конкурса "Млад икономист-2017 г."  на Съюза на икономистите в България.

 10-06-2017-3.jpg

На снимката - проф.д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет на УНСС и проф.д-р Татяна Хубенова, Председател на СИБ  и  докторанта Николай Кацарски след връчване на наградите на ХIII Национален конкурс "Гласът на младите за силна икономика" - "Млад Икономист 2017 г."

Специалната награда  в категория "Докторанти" бе връчена на докторанта към катедра „Счетоводство и анализ“ на УНСС Николай Кацарски. 

10-06-2017-1.jpg

На снимката -  проф.д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет на УНСС и награденият със Специална награда в категория "Докторанти",  докторант от катедра "Счетоводство и анализ"  Николай Кацарски

Проф.Башева подчерта,че  наградата е успех в личностен план, но тя е и доказателство за високото качество на обучение в ОНС “Доктор“, което се предлага в УНСС.

10-06-2017-2.jpg

На снимката - проф.д-р Снежана Башева, докт. Николай Кацарски и доц.д-р Мария Стоянова - преподавател от катедра "Икономическа социология" на УНСС

10-06-2017-4.jpg

На снимката - проф.д-р Снежана Башева, докт. Николай Кацарски и  доц.д-р Паскал Желев - главен секретар по международното сътрудничество на УНСС и секретар на СИБ

Галерия снимки от Деканът на Финансово-счетоводния факултет на УНСС проф.Снежана Башева участва на ...