Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Мениджъри от хотел Хилтън София гостуваха на студенти от катедра „Икономика на туризма“

четвъртък, 24 март 2016 15:52

Мениджъри от хотел Хилтън София гостуваха на студенти от катедра „Икономика на туризма“

понеделник, 07 декември 2015 9:47 / понеделник, 07 декември 2015 10:13
Print Increase font size

Мениджъри от хотел Хилтън София гостуваха в УНСС на третокурсниците от специалностите „Икономика на туризма” и „Икономика на туризма с преподаване на английски език”. Традиционната среща бе организирана от проф. д-р Таня Парушева, научен секретар на катедра „Икономика на туризма“ и преподавател по дисциплината „Хотелиерство и ресторантьорство”. 

Проф. Парушева (в средата) открива срещата

Срещата бе осъществена в рамките на инициативата „Глобален месец на услугите”, провеждан в хотелска верига Хилтън по целия свят. В презентация Кристина Богомилова, ръководител на отдел „Човешки ресурси”, и Адриана Ангелова, директор на отдел „Продажби”, представиха пред студентите историята на веригата, нейните ценности: гостоприемство, почтеност, лидерство, работа в екип, стандартите на обслужване и устойчива политика. 

Представителите на Хилтън София

Мениджърите показаха видовете стаи, зали, оборудване, допълнителните услуги и новите инициативи. Разгледани бяха пазарният дял на хотела, профилът на гостите и инструментите за удовлетворяване на специфичните предпочитания на всеки гост. 

Студентите

Откроени бяха лидерските позиции на хотел Хилтън София в предоставянето на високачествени хотелиерски и ресторантьорски услуги в глобалната индустрия на гостоприемството. Изтъкнати бяха придобивките за работещите и успешните истории в кариерното развитие на различни служители от Хилтън София в други хотели от веригата в света. Специален акцент бе поставен върху възможностите за провеждане на учебна практика, интерактивни обучения в “Hilton University”, специални програми за обучение на млади хора и кариерно развитие в хотел Хилтън София.

В края на срещата

Галерия снимки от Мениджъри от хотел Хилтън София гостуваха на студенти от катедра „Икономика на т ...

Галерия снимки от Мениджъри от хотел Хилтън София гостуваха на студенти от катедра „Икономика на т ...