Факултет "Приложна информатика и статистика"

Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра "Информационни технологии и комуникации"

петък, 22 ноември 2019 12:10

На 19 ноември 2019г. на тържествена церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите и магистрите от катедра „Информационни технологии и комуникации“.

„Радвам се, че имаме такъв празник, в който можем да си дадем сметка за постигнатото и в който всички ние сме участвали – студентите, преподавателите и родителите. Изминали сте път на усилия, предизвикателства и трудности, но важното е, че днес тръгвате към професионалната си изява. Много ще се радваме, ако да продължим да поддържаме контакти“, заяви проф. д-р Камелия Стефанова, декан на факултет „Приложна информатика и статистика“ и ръководител на катедра „Информационни технологии и комуникации“.

Проф. Камелия Стефанова

„Пред вас стои въпросът - а сега какво? Важното е да си представите големите неща, които искате, защото човек постига това, за което мечтае, получава това, което желае. Не се ограничавайте с малки неща, желайте само големи. Когато истински ги пожелаете, ще ги получите“, обърна се към абсолвентите проф. д.ик.н. Валентин Кисимов, директор на Центъра за компютърни иновативни системи.

Проф. Валентин Кисимов

„Когато завършвах, ми казаха, че ученето тепърва започва. Колкото и да е странно, е точно така. Дотук ние отговаряхме за това какво да учите, сега вече ще го правите сами. Помнете тези моменти, защото човек винаги помни какво е бил и къде е завършил. Продължавайте да учите, защото нашата професия е много динамична и се променя непрестанно“, посочи доц. д-р Любен Боянов, зам.-декан на факултет „Приложна информатика и статистика“ и преподавател в катедрата.

Доц. Любен Боянов

Ас. д-р Иван Белев също поздрави дипломантите и ги призова да се включат в Алумни клуба на катедрата.

Ас. д-р Иван Белев

Отличничката Ева Каркаликова поздрави своите колеги и благодари на преподавателите за усилията, които са положили за интелектуалното и духовното израстване на абсолвентите (на снимката долу).

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимката долу).

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра "Информационни технологии и к ...