Финансово-счетоводен факултет

Кариерно събитие за IT & Software - Online Career

вторник, 15 февруари 2022 13:17 /
Начало:
четвъртък, 24 февруари 2022
Край:
четвъртък, 24 февруари 2022
Място:
Подробности:

Миналата година To The Top Agency стартира дейността си по проект, наречен Talent Club - студентска мрежа, която има за цел да създаде "мост" между студенти и работодатели в България - да провокира условия за пряк контакт и да стимулира връзката между тях.


Следващото събитие ще се проведе на 17. и 24. февруари като ще се състои изцяло в онлайн среда.

Online Career MeetUp е онлайн събитие, по време на което работодатели представят себе си пред аудитория от студенти и отговарят на въпросите им за стаж, условия и възможности за кариерно развитие в съответната компания. 


Всяка една от компаниите представя себе си в рамките на 20 мин. Тематиката, която засягат представителите, освен кариерните възможности в съответната компания, засяга и ключови въпроси за младите специалисти без опит в сферата - полезни съвети при кандидатстване за работа, какви качества биха ги отличили, какви предимства и недостатъци крие сферата, към която са се насочили, и т.н.
След лекциите има предвидено време за "бързи срещи" - всяка компания се отделя в собствена онлайн стая, в която участниците могат да влизат един по един, да задават въпроси, да разменят контакти с HR специалистите.

В архива на Talent Club вече има 6 реализирани издания досега. 


Предстоящото издание на 17. и 24. февруари ще бъде за студенти, изучаващи или интересуващи се  IT & Software. Вярваме, че това е чудесна възможност за тях да чуят от първо лице полезни практики от специалисти в сферата, към която са се насочили. А защо не и подходяща стажантска или работна позиция, която би могла да бъде трамплин за бъдещи успехи. :)

Линк за регистрация: https://talentclub.bg/online-career-meetup/ 

 

Прикачени файлове:

image/png thumbnail_Online Career MeetUp (Presentation (169)) (6).png - 179 KB