Финансово-счетоводен факултет

Участие на проф.д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводен факултет на УНСС, във Финансов форум "Иновации"

четвъртък, 26 юни 2014 14:07

Деканът на Финансово-счетоводен факултет на УНСС - проф.д-р Снежана Башева  на 24 юни 2014 г. участва  в  организирания от Асоциация „Банка на годината“ в партньорство с ВУЗФ - Финансов форум "Иновации", на който са дискутирани темите -„Иновациите в банковия бизнес“ и „Финансиращи инструменти за иновации“.

В дискусиите са взели участие представители на банковия сектор (в това число и БНБ), на небанкови финансови организации, държавни институции, технологични компании, както и специалисти от други сфери на бизнеса.
Лектори на форума са били висши мениджъри от УниКредит Булбанк, СИБАНК, Пощенска банка, БНП Париба, „БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ“ АД, Първа инвестиционна банка, All Channels communication, Българска банка за развитие, „Делойт“ – България, Nova Idea Foundation, Орак Глобал Груп, от Европейския инвестиционен фонд, Майкрософт-България, NEVEQ, ELEVEN, LanchHub и Empower.
В дискусиите са участвали - главният икономист на Департамента за малък и среден бизнес в правителството на САЩ – д-р Джузепе Граминя, проф. Судханшу Рай от Копенхагенското бизнес училище и проф. Петко Калев от Бизнес училището на Университета на Южна Австралия.

Галерия снимки от Участие на проф.д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводен факултет на УН ...