Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Академия за планиране на веригата на доставките на компанията „Кока-Кола Хеленик“ в УНСС

вторник, 27 ноември 2018 16:02

вторник, 27 ноември 2018 13:29

По инициатива на Научноизследователския център за логистични изследвания и обучение на УНСС за втори пореден път тази година се проведе 5-дневно обучение, насочено към професионалисти по управление на веригата на доставките от 28-те държави от групата „Кока-Кола Хеленик“. Обучението беше в рамките на Академията за планиране на веригата на доставките на компанията и в него като обучители участваха проф. д-р Мирослава Раковска, директор на центъра и ръководител катедра „Логистика и вериги на доставките“, както и мениджъри от компанията.

Проф. д-р Мирослава Раковска

Темите, представени от проф. д-р Мирослава Раковска, бяха: „Управление на процесите във веригата на доставките“, „Планиране на търсенето“, „Планиране на производството“, „Планиране на дистрибуцията“, „Обслужване на клиентите“ „Решения за оптимизиране на разходите и обслужването в цялата верига на доставките“, „Управление на проекти“.

По време на обучението

По традиция участниците получиха сертификати, които им бяха връчени от Герхард Сайдъл, директор „Планиране на веригата на доставките“ в „Кока-Кола Хеленик“ (на снимките долу)

Обща снимка на участниците в обучението

Галерия снимки от Академия за планиране на веригата на доставките на компанията „Кока-Кола Хеленик ...