Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Специална награда за наш преподавател за принос в развитието на българското осигуряване

вторник, 01 юни 2021 14:23

вторник, 01 юни 2021 14:06

На 27 май 2021 г. за 13-та поредна година се проведе церемония по връчването на най-престижните годишни награди в застрахователния и социалноосигурителния сектор в страната - „Застраховател на годината“, „Пенсионноосигурително дружество на годината“ и „Застрахователен брокер на годината“ за 2020 г. заедно с 23-то издание на наградите на фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски” 2021 г.

Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Българската асоциация на застрахователните брокери.

Специалната награда "За цялостен принос в развитието на българското осигуряване" за 2021 г. бе присъдена на доц. д-р Бисер Петков, бивш зам.-председател на КФН, бивш управител на НОИ и бивш социален министър, понастоящем преподавател в УНСС и директор на Научноизследователски център по търговия. Наградата му бе връчена от Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика на Република България.

Доц. д-р Бисер Петков (вляво) при връчването на наградата

За втора поредна година церемонията се проведе онлайн и бе излъчена на живо във фейсбук, като в залата на ВУЗФ присъстваха само отличените компании, организаторите и гостите, които връчваха наградите.

Специални гости на церемонията бяха Бойко Атанасов, председател на Комисията за финансов надзор, Владимир Савов, зам.-председател на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление "Застрахователен надзор", Диана Йорданова, зам.-председател на Комисията за финансов надзор, ръководещ управление "Осигурителен надзор" и Лазар Лазаров, зам.-министър на труда и социалната политика.

Галерия снимки от Специална награда за наш преподавател за принос в развитието на българското осиг ...