Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Международна конференция на тема „Медийна среда, публична и стратегическа комуникация”

вторник, 21 ноември 2017 14:23

Разглеждате снимки от Международна конференция на тема „Медийна среда, публична и стратегическа комуникация”

Вижте пълен текст на Международна конференция на тема „Медийна среда, публична и стратегическа комуникация”

В голямата конферентна зала

В голямата конферентна зала

На откриването на форума в голямата конферентна зала присъстваха проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор по  научноизследователската дейност,  доц. д-р Стела Ангова, ръководител на катедра "Медии и обществени комуникации", проф. д-р Петко Тодоров, директор на Научноизследователския център за медийни изследвания и аудиовизуална политика, гости и студенти.

На откриването на форума в голямата конферентна зала присъстваха проф. д-р Валентин Гоев, зам.-ректор по  научноизследователската дейност,  доц. д-р Стела Ангова, ръководител на катедра "Медии и обществени комуникации", проф. д-р Петко Тодоров, директор на Научноизследователския център за медийни изследвания и аудиовизуална политика, гости и студенти.

Проф. Тодоров има заслуга за получената най-висока оценка от Националната агенция за оценяване и акредитация за професионално направление &bdquo;Обществени комуникации и информационни науки&rdquo;, с която УНСС води сред българските висши училища, посочи Снежана Тодорова, председател на Съюза на българските журналисти. Тя връчи на проф. Петко Тодоров почетната награда на СБЖ &bdquo;Златно перо&rdquo;&nbsp;<i>(</i><i>на снимката долу</i><i>)</i><i>.</i>

Проф. Тодоров има заслуга за получената най-висока оценка от Националната агенция за оценяване и акредитация за професионално направление „Обществени комуникации и информационни науки”, с която УНСС води сред българските висши училища, посочи Снежана Тодорова, председател на Съюза на българските журналисти. Тя връчи на проф. Петко Тодоров почетната награда на СБЖ „Златно перо” (на снимката долу).

От името на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев проф. Гоев удостои юбиляря с почетна грамота &bdquo;в знак на благодарност за неговата вярност към академичните традиции, преподавателска и научна всеотдайност и по случай неговата 70-годишнина&ldquo;. Впечатлява ме фактът, че проф. Тодоров е човек, който задава неудобни въпроси, а след това спасява хората с удобни отговори, каза зам.-ректорът.

От името на ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев проф. Гоев удостои юбиляря с почетна грамота „в знак на благодарност за неговата вярност към академичните традиции, преподавателска и научна всеотдайност и по случай неговата 70-годишнина“. Впечатлява ме фактът, че проф. Тодоров е човек, който задава неудобни въпроси, а след това спасява хората с удобни отговори, каза зам.-ректорът.

Вашата научна и преподавателска дейност спомогна за успешното академично развитие на катедра &bdquo;Медии и обществени комуникации&ldquo;, отбеляза доц. д-р Тодорка Тончева, ръководител на катедра &bdquo;Икономика на туризма&rdquo;, в приветствието си към проф. Тодоров.

Вашата научна и преподавателска дейност спомогна за успешното академично развитие на катедра „Медии и обществени комуникации“, отбеляза доц. д-р Тодорка Тончева, ръководител на катедра „Икономика на туризма”, в приветствието си към проф. Тодоров.

Оценката, дадена ни от Националната агенция за оценяване и акредитация, се дължи не само на мен, а на всички колеги, които са част от тази катедра, благодари за приветствията и отличията проф. Тодоров. &bdquo;Светът е като огледало &ndash; както го гледаш, така ще ти отговори&rdquo;, допълни той.

Оценката, дадена ни от Националната агенция за оценяване и акредитация, се дължи не само на мен, а на всички колеги, които са част от тази катедра, благодари за приветствията и отличията проф. Тодоров. „Светът е като огледало – както го гледаш, така ще ти отговори”, допълни той.

Галерия снимки от Международна конференция на тема „Медийна среда, публична и стратегическа комуни ...