Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Наши студенти дариха на университетската библиотека 50 книги от областта на компютърните технологии и киберсигурността

четвъртък, 20 февруари 2020 10:37

Разглеждате снимки от Наши студенти дариха на университетската библиотека 50 книги от областта на компютърните технологии и киберсигурността

Вижте пълен текст на Наши студенти дариха на университетската библиотека 50 книги от областта на компютърните технологии и киберсигурността

Марио Захариев и Николай Петров, които се обучават в магистърската специалност &bdquo;Управление на киберсигурността&ldquo;, както и още осем техни колеги,&nbsp; дариха 50 книги на университетската библиотека. Това стана в присъствието на членовете на Ректорския съвет (<i>на снимката долу</i>).

Марио Захариев и Николай Петров, които се обучават в магистърската специалност „Управление на киберсигурността“, както и още осем техни колеги,  дариха 50 книги на университетската библиотека. Това стана в присъствието на членовете на Ректорския съвет (на снимката долу).

Книгите, които са на български и на английски език, са от областта на компютърните технологии и киберсигурността (<i>на снимката долу</i>).

Книгите, които са на български и на английски език, са от областта на компютърните технологии и киберсигурността (на снимката долу).

Убеждението ни е, че всеки човек, независимо каква професия упражнява, ако&nbsp; иска да се реализира, трябва да има и технически умения, а в бъдеще и да знае поне един технически език. Така стигнахме до идеята да дарим на нашата библиотека техническа литература, каза Марио Захариев.

Убеждението ни е, че всеки човек, независимо каква професия упражнява, ако  иска да се реализира, трябва да има и технически умения, а в бъдеще и да знае поне един технически език. Така стигнахме до идеята да дарим на нашата библиотека техническа литература, каза Марио Захариев.

Галерия снимки от Наши студенти дариха на университетската библиотека 50 книги от областта на комп ...