Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Студентски научен форум „Съвременни аспекти в сигурността и отбраната“ се проведе в нашия университет

петък, 28 април 2023 14:30

Разглеждате снимки от Студентски научен форум „Съвременни аспекти в сигурността и отбраната“ се проведе в нашия университет

Вижте пълен текст на Студентски научен форум „Съвременни аспекти в сигурността и отбраната“ се проведе в нашия университет

В края на събитието ректорът връчи грамоти на победителите в първия конкурс за есе на тема &bdquo;Етика, наука, образование&ldquo;, проведен от катедра &bdquo;Национална и регионална сигурност&ldquo;, с участието на студенти от специалност &bdquo;Икономика на отбраната и сигурността&ldquo; I-ви курс. На първо място се класира Ивана Чаленкова, на второ Георги Рашков, а третото място зае Божидара Бойчева. 11 от участниците в конкурса са предложени от катедрата на Министерство на образованието и науката за награждаване с еднократна стипендия за научни постижения.<br>Участниците в конкурса и във форума бяха приветствани и от другите двама участници в инициативата &bdquo;Ректор за един ден&ldquo; Атанас Ибришимов, ученик от Втора английска езикова гимназия &bdquo;Томас Джеферсън&ldquo; и Миладин Димов, студент по икономика и финанси в Нюрнберг, Германия, завършил същата гимназия.

В края на събитието ректорът връчи грамоти на победителите в първия конкурс за есе на тема „Етика, наука, образование“, проведен от катедра „Национална и регионална сигурност“, с участието на студенти от специалност „Икономика на отбраната и сигурността“ I-ви курс. На първо място се класира Ивана Чаленкова, на второ Георги Рашков, а третото място зае Божидара Бойчева. 11 от участниците в конкурса са предложени от катедрата на Министерство на образованието и науката за награждаване с еднократна стипендия за научни постижения.
Участниците в конкурса и във форума бяха приветствани и от другите двама участници в инициативата „Ректор за един ден“ Атанас Ибришимов, ученик от Втора английска езикова гимназия „Томас Джеферсън“ и Миладин Димов, студент по икономика и финанси в Нюрнберг, Германия, завършил същата гимназия.

Страница:

Галерия снимки от Студентски научен форум „Съвременни аспекти в сигурността и отбраната“ се провед ...