Факултет "Икономика на инфраструктурата"

XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: бизнес и комуникации“

сряда, 24 април 2024 7:58

Разглеждате снимки от XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: бизнес и комуникации“

Вижте пълен текст на XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: бизнес и комуникации“

В деловия президиум бяха главният секретар&nbsp;по науката проф. д-р Еленита Великова, деканът на факултета &bdquo;Икономика на инфраструктурата&ldquo; и ръководителят на катедра &bdquo;Икономика на търговията&ldquo; доц. д-р Силвия Терезова и проф. д-р Христина Николова, заместник-декан по научноизследователската дейност&nbsp;<i>(на снимката от ляво надясно).</i>

В деловия президиум бяха главният секретар по науката проф. д-р Еленита Великова, деканът на факултета „Икономика на инфраструктурата“ и ръководителят на катедра „Икономика на търговията“ доц. д-р Силвия Терезова и проф. д-р Христина Николова, заместник-декан по научноизследователската дейност (на снимката от ляво надясно).

&bdquo;Настоящата конференция представлява един форум, едно средище на научната мисъл на най-младите представители на нашия факултет. Многообразието на катедрите и специалностите в нашия факултет дава възможност да обменим идеи, полезни съвети и да продължим да се развиваме в бъдеще. Считам, че по този начин вие, които участвате с разработки във форума не само успявате да влезете в научното поприще и да създадете значими научни публикации, но и да запалите искрицата на науката в себе си&ldquo;, каза при откриването главният секретар&nbsp;по науката проф. д-р Еленита Великова като се обърна и към участниците.

„Настоящата конференция представлява един форум, едно средище на научната мисъл на най-младите представители на нашия факултет. Многообразието на катедрите и специалностите в нашия факултет дава възможност да обменим идеи, полезни съвети и да продължим да се развиваме в бъдеще. Считам, че по този начин вие, които участвате с разработки във форума не само успявате да влезете в научното поприще и да създадете значими научни публикации, но и да запалите искрицата на науката в себе си“, каза при откриването главният секретар по науката проф. д-р Еленита Великова като се обърна и към участниците.

Доц. д-р Силвия Терезова, декан на факултета, поздрави младите участници за положените усилия и за изключително актуалните теми, които са избрали: &bdquo;Надявам се при обсъждането на докладите да стигнем до предложения за решаването на тези актуални проблеми и да съдействаме за развитието на икономиката на нашата страна. Гордеем се като факултет, тъй като наистина създадохме една традиция. През изминалите години участие в научната конференция са взели над 650 студенти както български, така и от различни страни в ЕС и извън ЕС&ldquo;.

Доц. д-р Силвия Терезова, декан на факултета, поздрави младите участници за положените усилия и за изключително актуалните теми, които са избрали: „Надявам се при обсъждането на докладите да стигнем до предложения за решаването на тези актуални проблеми и да съдействаме за развитието на икономиката на нашата страна. Гордеем се като факултет, тъй като наистина създадохме една традиция. През изминалите години участие в научната конференция са взели над 650 студенти както български, така и от различни страни в ЕС и извън ЕС“.

&bdquo;Тази международната научна конференция се утвърди като един от най-успешните университетски форуми, демонстриращи ангажимента на УНСС за развитието на научния потенциал на студентите и докторантите&ldquo;, написа доц. д-р Светла Бонева, декан на факултет &bdquo;Международна икономика и политика&ldquo;, в поздравителния адрес до катедрата.

„Тази международната научна конференция се утвърди като един от най-успешните университетски форуми, демонстриращи ангажимента на УНСС за развитието на научния потенциал на студентите и докторантите“, написа доц. д-р Светла Бонева, декан на факултет „Международна икономика и политика“, в поздравителния адрес до катедрата.

Дванадесетата международна научна конференция за студенти и докторанти беше закрита официално с връчването на 37 сертификата. На всички участници бе даден и сборник с публикациите от конференцията на диск.

Дванадесетата международна научна конференция за студенти и докторанти беше закрита официално с връчването на 37 сертификата. На всички участници бе даден и сборник с публикациите от конференцията на диск.

Доц. д-р Нончо Димитров, заместник-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет &bdquo;Икономика на инфраструктурата&ldquo; и ръководител катедра &bdquo;Национална и регионална сигурност&ldquo;, връчвайки сертификатите изрази своето голямо задоволство от високото качество на научните разработки и от интересните теми, които са привлекли вниманието на студентите и докторантите.

Доц. д-р Нончо Димитров, заместник-декан по качеството и международното сътрудничество на факултет „Икономика на инфраструктурата“ и ръководител катедра „Национална и регионална сигурност“, връчвайки сертификатите изрази своето голямо задоволство от високото качество на научните разработки и от интересните теми, които са привлекли вниманието на студентите и докторантите.

В тържественото връчване на сертификатите участва деканското ръководство, &nbsp;ръководителите на катедрите във факултета както и преподаватели, участвали активно в организацията на форума и в подготовката на студентите и докторантите.

В тържественото връчване на сертификатите участва деканското ръководство,  ръководителите на катедрите във факултета както и преподаватели, участвали активно в организацията на форума и в подготовката на студентите и докторантите.

Галерия снимки от XII международна научна конференция за студенти и докторанти „Инфраструктура: би ...