Факултет "Икономика на инфраструктурата"

Работилница за репортери“ награждава със сертификат за прием в специалностите „Медии и журналистика“ и „Медия икономика“

вторник, 23 март 2021 8:32

петък, 19 март 2021 10:57

Записването за шестото издание на „Работилница за репортери“ е в ход от месец март. То се организира съвместно от катедра „Медии и обществени комуникации“ на УНСС, българския евродепутат Ева Майдел и Espresso News.

Регистриралите се за участие трябва да изпратят своите есета до 31 март. Новото тази година е, че „Работилница за репортери“ ще се проведе в два етапа – одобрените кандидати, изпратили есета, ще продължат с ежеседмични задачи, като ще получават насоки от менторите.

Доц. д-р Стела Ангова, ръководител на  катедра "Медии и обществени комуникации", е част от журито, което ще определи победителите в конкурса, а гл. ас. д-р Иван Вълчанов е сред менторите, които ще поддържат обратна връзка с участниците.

Най-изявените участници в „Работилница за репортери“, които желаят да продължат своето образование в журналистическа специалност, ще получат отлична оценка за кандидатстване в УНСС, направление „Обществени комуникации и информационни науки“, специалностите „Медии и журналистика“ и „Медия икономика“.

"Работилница за репортери” е образователен конкурс, предназначен за ученици от 9 до 12 клас, който се организира от регионалния портал за новини на запад от София Espressonews.bg. Основните цели на проекта са: да бъде стимулиран интересът на учениците към журналистическата професия, като се развият талантът и уменията им за творческо писане; да бъдат представени и популяризирани историческите, културните и природни богатства и икономическия потенциал на България; да се подпомогне кариерното ориентиране и кандидатстване във висше учебно заведение на участниците в конкурса.

Повече информация можете да намерите тук:

Галерия снимки от Работилница за репортери“ награждава със сертификат за прием в специалностите „М ...